Träning och viktnedgång

Träning och viktnedgång är et problem just nu! Eftersom jag inte kan springa eller göra andra vanliga saker som folk gör för att shapa upp sig och gå ner i vikt så har jag ett problem. Till komplikationerna hör ju också att jag har fått såå många olika bud på om jag får träna och hur det skulle påverka mig. Vissa läkare säger att jag bara kan köra på och träna så mycket jag orkar, andra säger att jag inte alls få anstränga mig och några säger att jag ska träna med måttlighet men att jag inte ska få träningsverk vilket gör att musklerna förtvinar/förstörs ännu mer. Det sistnämda alternativet är det jag har bestämt mig för stämmer, det låter lixom mest logiskt. Saken är iaf den att jag måste gå ner i vikt, lugn och fin det är inte för att ”bli smal” det är för att jag tror att min nedgång i muskelstyrka delvis beror på att jag lagt på mig några kilon. Detta är alltså ett problem, jag kan inte gå ner i vikt genom träning, det går lixom inte, vad göra då??

Jag har pratat med läkare på Vuxhab om detta och diskuterat ”bantningspiller” men det har ju sina biverkningar…

Fasen det hade varit så skönt att inte behöva tänka på det, att bara ge sig ut å springa en runda eller liknande, men samtidigt så får jag så dåligt samvete över att tänka så. Jag har det ju så jäkla bra och det finns människor som har det 1000 gånger värre än jag. Nu tror jag att varje individs egna situation är viktigast och jobbigast för dem. MAn kan lixom aldrig jämföra kriser eller sorger i livet, för just dig är din situation den jobbigaste när du befinner dig i den.  Hoppas ni e me på hur jag menar!=)

Idag e det fredag och ”svagdag” så det blir inte så mycket gjort idag, bara vila och ta det lugnt!

Igår skickade jag ut mina små ”inbjudningar” jag vart ju så nervös för detta så jag glömde skriva med adressen, hihi* så det kan gå… Vill bara tacka för de underbara gensvar jag fick, jag kan säga att jag gick och lade mig med ett varmt hjärta och en lättnandens suck…=)

Hoppas nu ni alla har en härlig fredag och en underbar helg

Peace*

Annonser
Published in: on oktober 2, 2009 at 8:00 f m  Kommentera  

The URI to TrackBack this entry is: https://lgmd.wordpress.com/2009/10/02/traning-och-viktnedgang/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: